İstanbul'da bir silahlı saldırı daha...

İstanbul'da bir silahlı saldırı daha...

Siyavuşpaşa'da bir tekel bayiinde çıkan kavgada 3 kişi öldü.

     Bağcılar’da sokak ortasında bir gencin pompalı tüfekle öldürülmesinin ardından bir cinayet haberi de Bahçelievler’den geldi. Bir tekel bayiinde yaşanan satırlı silahlı kavgada, Tekel bayiinin de aralarında bulunduğu 3 kişi hayatını kaybetti. Tekel bayii Muzaffer Gök’ün kendisine saldıran şahısları vurduktan sonra intihar ettiği iddia edildi.

     Olay, Siyavuşpaşa Mahallesi Ululbatlı Hasan Caddesi 10 numaradaki tekel bayiinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Tekel bayii Muzaffer Gök, iş yerinde kendisine satır ve bıçakla saldıran şahıslara silahla karşılık verdi. İddialara göre, iki kişiyi silahla yaralayan Gök, daha sonra silahı başına götürerek tetiğe bastı.

     Kan gölüne dönen caddedeki yaralılardan Kemal Karaca olay yerinde, Mehmet Yalçın ise yaralı olarak kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti. Olay yerindeki incelemelerde, olayın meydana geldiği yerdeki kaldırımda bir satır bulundu. Bölgedeki bir araca da 3 kurşun isabet ettiği belirlendi.

    İhbar üzerine olay yerine gelen polis, bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirip caddeyi trafiğe kapattı. Biri tekel bayii içerisindeki ceset uzun süre olay yerinde bekletilince, yakınları güvenlik güçlerine tepki gösterdi. Olay Yeri İnceleme polislerinin incelemelerinin ardından 3 saat boyunca yerde bekletilen cesetler cenaze aracına yüklendi.

    Üç ceset de incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis ekiplerinin konuyla ilgili incelemeleri devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.