İstanbul'da Büyük Soygun

İstanbul'da Büyük Soygun

İstanbul'da para nakil aracını koruyan güvenlik görevlilerinden biri arkadaşını etkisiz hale getirerek 5 milyon TL çaldı.

     Fatih Vatan Caddesi Aksaray Metro Durağı yakınında saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, iddiaya göre, Laleli’deki banka şubesinden bir miktar altın alan güvenlik görevlisi Kemal Y. ve sürücü Mustafa G., 34 FY 4435 plakalı minibüsle yola çıktı. Bir süre sonra Kemal Y., bankadan kendisini aradıklarını ve teslim aldıkları altınlarda eksik olduğu yalanını söyleyerek, aracı durdurmasını istedi. Aracı yol kenarına çeken Mustafa G. ve Kemal Y. aşağı indi.
    Güvenlik görevlisi, altınları sayması için sürücüden altın bölümüne girmesini söyledi. Mustafa G. içeri girdiği sırada bölmenin kapısını kilitleyen güvenlik görevlisi, araçtaki yaklaşık 4 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Cep telefonundan 
çalıştığı banka ve polisi arayan sürücü, durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis incelemelerde bulundu. Araçta parmak izi incelemesi yapan polis, Mustafa G.’nin de bilgisine başvurdu. Kaçan soyguncunun yakalanması için çalışma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.