İstanbul'da çifte soygun!

İstanbul'da çifte soygun!

Fatih’te bir bankaya elinde içi benzin dolu bidon ile giren soyguncu 18 bin lirayı alarak kaçarken, Bağcılar’da bir bankaya para getiren iki soyguncudan biri vurularak yakalanırken, diğeri 145 bin TL ile kayıplara karıştı.

     Fatih’te bir bankaya elinde içi benzin dolu bidon ile giren ve görevlileri bankayı yakmakla tehdit eden soyguncu, yaklaşık 18 bin lirayı alarak kaçtı. 

BENZİNLE BANKAYI SOYDU
    Fatih’te bir bankanın Fevzi Paşa Caddesi üzerindeki şubesine elinde içi benzin dolu bidon ile giren ve görevlileri bankayı yakmakla tehdit eden soyguncu, kasadan yaklaşık 18 bin lira alarak kaçtı. İddialara göre, cadde üzerinde tiner çeken soyguncu, bankamatikten para çekenleri bir süre takip etti. Bankaya girip inceleme de yapan zanlı, bir süre sonra binaya sakladığı içi benzin dolu bidonu alarak tekrar bankaya girdi.
   Bankaya ikinci kez giren soyguncu, belindeki bıçağı çıkartan güvenlik görevlisini tehdit etti. Daha sonra banka görevlilerini yere benzin dökerek bankayı yakmakla tehdit eden soyguncu, kasadaki paraları istedi. Kasadan yaklaşık 18 bin lira almayı başaran soyguncu, daha sonra koşarak olay yerinden kaçtı.
    İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, soyguncun kaçtığı istikamette geniş çapta aramalar yaparak, şüpheli gördüğü bazı kişileri ifade vermek üzere emniyete götürdü.
   Soygun anında bankanın bankamatiğinden para çeken Emine Kalafat, “Soyguncu içeriye girdi. Sonra tekrar çıktı. Binaya girdi. Oradan bidonu aldı ve tekrar bankaya girdi. Bidonu içeriye attı. Bıçakla da güvenlik görevlisini tehdit etti. Sonra bankayı yakacağım deyince de paraları alıp kaçtı” dedi.
   Polis telsizinden sürekli anonslar yapılırken, soyguncunun yakalanması için çalışmalar sürüyor.

BANKAYA PARA GETİREN ARACI SOYDULAR
    Bağcılar’da bir bankaya para getiren aracı soyan silahlı iki soyguncu kaçarken peşlerinden koşan bir kişiyi vurdu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
   Olay, Bağcılar Yenigün Mahallesi Bağcılar Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesi önünde öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, bankaya para getiren araç banka önünde durduktan sonra, görevliler içerisinde 145 bin TL bulunan poşeti alıp aşağı indi. Görevliler bankaya girecekleri sırada, yanlarına gelen silahlı iki kişi paraları alıp kaçtı. Bunun üzerine güvenlik görevlileri yaya olarak kaçan soyguncuların peşine düştü. Soyguncular kaçarken peşlerinden koşan bir kişiyi silahla yaraladı. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay sırasında soygunculardan birinin de yaralandığı belirtildi. İki soyguncu 145 bin TL ile kayıplara karışırken, polis bölgedeki aramalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.