İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

Bakırköy, Eyüp, Fatih ve Esenler'in bazı bölgelerinde 27 Aralık Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacak.

    Boğaziçi Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, Bakırköy İşletme Şefliği'ndeki çalışmalar nedeniyle 27 Aralık Cuma günü saat 08.00 ile 18.00 arasında ilçedeki Ataköy 7-8-9-10. mahalleleri, Uğur Mumcu Bulvarı, Açık Deniz Sokağı, Defne Sokağı ve civarında elektrik kesintisi yapılacak.

    Beyazıt işletme Şefliği'ndeki çalışmalar üzerine de aynı gün ve saatler arasında Fatih'te Silivrikapı Mahallesi, Kuvayi Milliye Caddesi, Vidin Caddesi ile Çevre Tiyatrosu, Öksüzce Cami, Öksüzce Cami Aralığı, Sırmakeş, Serdengeçti ve Taşdelen sokakları ile civarına elektrik verilemeyecek.

    Bayrampaşa İşletme Şefliği'ne bağlı Eyüp Düğmeciler Mahallesi, Akasya, Hacı Eşref ve Altunizade Bağ sokakları, Özen ile Erler blokları, Celepoğlu Sokak, Cem Blokları ve Dalgıç Sokak'ta da aynı gün, saat 09.00 ile 18.30 arasında kesinti uygulanacak.

    Esenler'de de Havaalanı Mahallesi, Göral, Gazipaşa, Genç ve Gaziemir sokakları, Taşocağı Caddesi, Gençtürk ve Gençlik sokakları, Havaalanı Caddesi, Görkem, Gülyüzlü, Gönlüm, Gümülçine, Güral, Gözlem, Göl, Gökçay, Gelendört, Görenek, Gurbet, Gönlübol, Gönen ve Gölcük sokakları da aynı gün ve saatlerde elektrik alamayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.