İstanbul'da koca, eşi ve çocuğuyla birlikte kendini eve kilitledikten sonra balkondan atlayarak intihar etti

İstanbul'da koca, eşi ve çocuğuyla birlikte kendini eve kilitledikten sonra balkondan atlayarak intihar etti

Kağıthane'de eşiyle tartıştıktan sonra balkondan atlayarak intihar eden koca, hayatını kaybetti. Evde mahsur kalan kadın yaralı bir şekilde kurtarılırken, evde bulunan kız çocuğu da aile yakınlarına teslim edildi.

İstanbul Kağıthane'de bir koca, eşi ve çocuğuyla birlikte kendini eve kilitledikten sonra balkondan atlayarak intihar etti. Olay Harmantepe Aslan Sokakta meydana geldi. İddialara göre eşiyle tartışan koca, eşini dövdü.  Kavga sırasında bıçaklanan kadın, kendini evin banyosuna kilitledi. Burada polisten yardım istedi. İhbar üzerine kısa süre olay yerine gelen polis ekipleri, kapıya çalmasına rağmen yanıt alamadı. Konuşmak istemediğini belirten koca, evde bulunan pompalı tüfeği eline aldı. Müzakereci polislerin çabaları da yanıtsız kalınca olay yerine balkondan giriş yapmak için itfaiye çağırıldı. Balkona çıkan koca 3. kattan kendini boşluğa bıraktı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan koca, hastanede hayatını kaybetti.

 

 

Kendini atan kocanın üzerinde bulunan ev anahtarını alan ekipler, içeride mahsur kalan ve yaralanan kadını sedye ile çıkararak ambulansa aldı. Evde mahsur kalan küçük kız çocuğu da aile yakınlarına teslim edildi.

Ailenin yaşadığı binanın önüne gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. İçeride dayısının olduğunu söyleyen Ömer Şimşek, "İçeride dayım var. Esenler'den çıkıp geldim. Akrabalar telefon etti geldim. 35-40 yaşında dayım. 3 tane yeğenim var ama neredeler bilmiyorum. Durumuyla ilgili hiçbir şey söylemediler" dedi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.