İstanbul'un 'kara noktaları'

İstanbul'un 'kara noktaları'

İstanbul'da sürücü sayısının 5 milyona yaklaşması ve araç sayısının hızla artması kazalarda artışı da beraberinde getiriyor. İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, yaptığı istatistik çalışmalarıyla en fazla kazanın meydana geldiği kara noktaları saptad

 Emniyet kayıtlarına göre İstanbul'da bu yıl içinde 46 bin 12 kaza meydana gelirken, 205 kişi hayatını kaybetti. Yaralamalı trafik kazası sayısı da 13 bin 353 oldu.

BU BÖLGELERE DİKKAT!
İstanbul Trafik Denetleme Şubesi, bu ağır faturanın önüne geçmek için kazaların yoğun olarak meydana geldiği noktalarda önlemlerini artırdı. 'Kara noktalar' ya da bir başka deyişle 'Ölüm noktaları' olarak bilinen bölgelerde trafik ekipleri görevlendirilirken, uyarı levhaları asılarak tedbirler iki katına çıkarıldı. İstatistikleri göre en çok kazanın yaşandığı kör noktalar ise şöyle:
A Bölgesi: Ambarlar Cadde Mevkii, Çobançeşme Mevkii ve Avcılar Kavşağı. B Bölgesi: Barbaros Bulvarı, Dolmabahçe Caddesi ve Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi Kavşağı. C Bölgesi: Göztepe Köprü Kavşağı ve Küçükyalı Aydınlar Yolu. Çevre Yolları: Haliç Köprüsü ve Boğaziçi Köprü Beylerbeyi Mevkii.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.