İtfaiye, kediyi atlama çadırı ile kurtardı

İtfaiye, kediyi atlama çadırı ile kurtardı

Bahçelievler’de bir binanın en üst katındaki boş dairenin penceresinde mahsur kalan kedi için itfaiye ekipleri atlama çadırı ile kurtardı.

Bahçelievler'de bir binanın en üst katındaki boş dairenin penceresinde mahsur kaldı. İtfaiye kediye ulaşmaya çalışırken alt tarafa da atlama çadırı kurdu. Kedi itfaiyeden korkarak atlama çadırına düşerek kurtarıldı.

Bahçelievler'de bir kedinin 5 katlı binanın en üst katındaki boş dairenin penceresinde mahsur kaldığını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

İhbar alan ekipler merdivenli itfaiye aracıyla olay yerine gelerek kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Bir ekip merdivenle kedinin bulunduğu pencereye kadar çıkarken, başka bir ekip ise kedinin düşme ihtimalini göz önünde bulundurarak aşağıya atlama çadırı açtı.

KURTULAN KEDİ KAÇTI

Pencerede bekleyen kedi, itfaiye aracının sesiyle ürkerek, son bir hamle yapıp çatıya çıkmak istedi. Bu sırada dengesini kaybeden kedi 5. kattan atlama çadırının üzerine düşerek yara almadan kurtarıldı. Çadırın üzerine düşen kedi, bir anda aşağıya inip kaçarak gözden kayboldu. İtfaiye ekiplerinin kediyi kurtarma çalışmaları ise vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.