İYGAD görev dağılımı yaptı

İYGAD görev dağılımı yaptı

Geçtiğimiz hafta yapılan Olağanüstü Kongre’nin ardından göreve gelen İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği’nin (İYGAD) yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, dernek yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.

İYGAD’ın, Esenyurt Eskule AVM’deki dernek merkezinde 15 Şubat Cuma günü gerçekleştirilen toplantıda, 9 kişiden oluşan yönetim kurulu üyeleri, 6 ay süreyle geçerli olacak olan görev dağılımını belirledi.

Umut Veli Develi’nin başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda Ahmet Refik Bek Başkan Yardımcısı (Başkanvekili), Yunus Arıkan Genel Sekreter, Mihrican Deniz ise Sayman olarak görevlendirildi.

Toplantıda, diğer yönetim kurulu üyelerinin de çeşitli alanlarda sorumlu olmak üzere Başkan Yardımcısı olarak görev yapması kararlaştırıldı. Buna gore; İrfan Ermiş Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Erdal Karasansar Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, İbrahim Keskin Sportif İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Ahmet Karayün Kültür ve Sanat’tan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Hasan Hınıslı da Eğitim ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu.

“TÜM ÜYELERİMİZ SÜRECE DAHİL OLMALI”

Toplantı sonunda kısa bir değerlendirme yapan İYGAD Başkanı Umut Veli Develi, yeni yönetim kurulunun yaptığı görev dağılımının hayırlı olması temennisinde bulundu. Çalışmaların 1 Mart itibariyle başlayacağını belirten Başkan Develi, “1 Mart’a kadar plan ve programlarımızı belirleyeceğiz. Hemen ardından da hızlı bir şekilde çalışmalarımız başlayacak. Tüm İYGAD üyelerinin bu yeni sürece aktif bir şekilde dahil olmalarını arzu ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.