Jant üzerinde 10 kilometre

Jant üzerinde 10 kilometre

Jant üzerinde süren nefes kesen kovalamaca polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

   Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Ataşehir Örnek Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında şüphelendikleri 34 EM 7204 plakalı araca dur ihtarında bulundu.İhtar üzerine sürücü durdu. Ancak polisler şüpheli araca doğru yaklaşırken, sürücü bir anda gaza bastı. Bu sırada araca yaklaşmakta olan polis memuru, aracın çarpmasıyla yere düştü. İçinde 4 şüpheli bulunan araç hızla olay yerinden uzaklaşmaya başlarken, diğer polis memurları aracın plakasını telsizden diğer ekipleri bildirdi. Polisler yaralı arkadaşları içinde olay yerine ambulans çağırdı.

   Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesine kaçan aracı polis ekipleri kovalamaya başladı. TEM Otoyolu Çamlıca gişelerine giren arkasında takip eden polis araçlarını atlatmak için yolda seyreden TIR'lara kaza yaptırıp trafiği kesmek istedi. Araç bir TIR'a çarpınca da ön sağ tekerleği patladı. Patlak tekerlekle hızla kaçan aracı TEM otoyolunda görevli trafik polisleri de takip etmeye başladı.


Nefes kesen kovalamaca sonunda jant üzerinde yaklaşık 10 kilometre ilerleyen sonra araç, Kartal E-5 bağlantı yolunda önü kesilerek durduruldu. Araç ilerlerken janttan çıkan kıvılcımlar görüntülere yansıdı. Kovalamaca anları polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

   Polis ekipleri araç içinde bulunan 4 kişiyi kelepçeleyerek gözaltına aldı. Yapılan incelemede araç sürücüsü Murat Kütük (26), Harun Aşık (19) Evren Müldür (21) Yemen Arslan (22) adlı şüphelilerin poliste çok sayıda suçtan kayıtlarının olduğu, Arslan'ın ise 3 ayrı suçtan aranmasının bulunduğu ortaya çıktı. Yemen Arslan'ın ise yakalandığında üzerinden Erdal Demirol adına düzenlenmiş sahte sürücü belgesi çıktığı öğrenildi. Polis ekipleri araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde bir adet çalıntı telefon buldu. Kiralık olduğu belirtilen aracın camına yapıştırılmış "Arabada Sopa Var" ve "Nalet Olsun İçimdeki para sevgisine" yazıları dikkat çekti. Şüpheliler Şehit Hayrettin Yıldırım Polis Merkezine teslim edilirken, olay yaralanan polis memurunun ise kolunun çatladığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.