Kabataş Lisesi'nde yatılı okuyanlar tahliye edildi

Kabataş Lisesi'nde yatılı okuyanlar tahliye edildi

Galatasaray Üniversitesi'nde akşam saatlerinde çıkan yangın sonrasında bitişiğindeki Kabataş Erkek Lisesi'nde yatılı okuyan öğrenciler tahliye edildi.



   Zabıta aracından okulun boşaltılması yönünde sürekli anons yapıldı. Okulu boşaltan öğrenciler yoğun dumanla kaplı yollarda zorlulkla yürüdü. Bir elleriyle ağızları mendille kapatan öğrenciler bir elleriyle de valizlerini, çantalarını taşıdı. Bir çok öğrencinin yoğun dumandan etkilenerek öksürdüğü görüldü. Astım hastası olduğu öne sürülen bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

   Polis araçlarından panik yapılmaması yönünde sık sık anonslar yapıldı. Polisler yoğun duman altında el fenerleri ile yoldan geçenleri uyardı. Bir polisin montunu ağzına çekerek görev yapması dikkat çekti. Polis yangın bölgesine gidenleri geri dönmeleri yönünde sürekli uyardı. Bazı görevliler de fosforlu iş elbiselerinin otomobillerinin bagajından çıkarak giydikleri görüldü. Polis yangın bölgesini gidilmemeis için caddeyi güvenlik çemberiyle kapattı. Yoğun dumandan kurtulanların 'Şükür Allah'a diye dua ettikleri görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.