Kadıköy'de polis müdahalesi

Kadıköy'de polis müdahalesi

Kadıköy'de AKP İlçe binasına yürüyen gruba polis müdahale etti.

   Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası üç bakanın istifa etmesinin ardından tüm Türkiye'de gözler AK Parti ve hükümetin üzerinde.

   İstifa eden bakanlardan Erdoğan Bayraktar dosyalardaki bilgilerin Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da bilgisi dahilinde olup, imzasının olduğunu söyleyerek Başbakan'ın da istifa etmesi gerektiğini söylemişti.

   Türkiye'nin dört bir yanında ise halk 'Bu pisliği halk temizler' diyerek meydanlara çıktı. İstanbul Kadıköy'de de binlerce kişi "Hükümet İstifa" pankartlarıyla Altıyol'da bir araya geldi. Bir süre burada "Çal çal nereye kadar bitti buraya kadar", "Faşizme karşı omuz omuza", "Güle güle Tayyip" sloganları ile yürüyen kalabalık Mehmet Ayvalıtaş Meydanı'na doğru ilerledi. Anadolu Yakası forumlarının çağrısıyla yapılan eylemde CHP, TKP, SDP gibi çok sayıda siyasi parti de yer aldı

Polisten Gazlı Müdahale

    Kadıköy'de 'hükümet' istifa eylemi sona ermek üzereyken bir grup AKP ilçe binasına yöneldi. Polisin bunun üzerine AKP ilçe binasına yönelen gruba gaz bombası ve plastik mermi ile müdahale edildiği iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.