Kadıköy'deki kazada 1 itfaiye eri şehit oldu!

Kadıköy'deki kazada 1 itfaiye eri şehit oldu!

İstanbul Kadıköy'de itfaiyenin tatbikatı sırasında metrelerce uzunluktaki merdiven kırılarak yaralanan iki itfaiyeciden biri şehit oldu.

TATBİKAT SIRASINDA MERDİVEN KIRILDI

Kadıköy’de itfaiyenin tatbikatı sırasında, merdiven kırılarak karşı binaya da çarparken yaralanan 2 itfaiyeciden biri hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Mahmutbaba Sokak'ta bulunan Kadıköy İtfaiye İstasyonunda, saat 11.00 sıralarında itfaiye erleri tatbikat yaparken merdivenleri kırıldı. Merdivenin kırılmasıyla iki itfaiye eri istasyonun karşısındaki apartmanın çatısına düştü.

BİR İTFAİYECİ ŞEHİT OLDU

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralı itfaiye erleri, itfaiyeciler tarafından yine merdivenle çatıdan indirildi. Sağlık ekiplerine teslim edilen itfaiyecilerden biri Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğeri ise olay yerine yakın olan bir özel hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan itfaiyecilerden Emircan Çolak şehit oldu.

İSTANBUL İTFAİYESİNDEN AÇIKLAMA

İstanbul İtfaiyesi'nden yapılan açıklamada, "Kadıköy İtfaiye İstasyonumuzda meydana gelen kaza sonucu personelimiz Emircan Çolak şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve itfaiye teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.

KIRILAN MERDİVAN ETRAFA ZARAR VERDİ

Öte yandan kırılan merdivenin yol üzerine düşmesiyle yolda bulunan otomobilde ve merdivenin düştüğü binanın çatısında hasar oluştu.

Olay yerine gelen polis ekipler ve savcı incelemelerde bulundu. İtfaiye ekipleri ise binadaki zarar gören mermerleri, düşmemesi için yerinden söktü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.