KAĞITHANE’DE BİR NOSTALJİ YAŞANIYOR

KAĞITHANE’DE BİR NOSTALJİ YAŞANIYOR

Kağıthane Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği açık hava siinema keyfi etkinliği, ilçe sakinlerini sevilen sinema yapımlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

 Kağıthane Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Açık Hava Sinema Keyfi etkinliği ilçe sakinlerini sevilen sinema yapımlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Kağıthane’nin farklı noktalarında programlı olarak gerçekleştirilen her yaşa ve beğeniye uygun farklı türlerdeki açık hava sinema gösterimleri ilçe sakinlerinin katılımıyla renkli anlara sahne olurken, gösterim alanında davetlilere patlamış mısır ve gazoz ikram eden Kağıthane Belediyesi nostaljik bir eğlenceyi hafızalarda tazeliyor ve günümüze taşıyor.

Hasbahçe Mesire Alanı’nda gösterime giren “Sakar Şakir” filmini ilçe sakinleriyle birlikte izleyen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “ Hasbahçe’de bir nostalji yaşıyoruz. Bu tür etkinlikler geçmişte her mahallede yapılıyordu. Ancak televizyonların yaygınlaşması ile hepimizin evleri birer sinema oldu. Anılarımızda kalan açık hava sinemalarını sizlere tekrar yaşatmak istedik ve geleneksel hale getirdiğimiz Açık Hava Sinema Keyfi etkinliğini düzenlemeye başladık. Sizler de bu etkinliğe iştirak ediyoruz. Ayağınıza sağlık , çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Kılıç Açık Hava Sinema Keyfi öncesi gösterimi gerçekleştirilen Kağıthane Yatırımları Tanıtım Filmi ve ilçe yatırımları ile ilgili davetlilerin görüşlerini aldı.

Başrollerini Kemal Sunal, Adile Naşit ve Ayfer Feray’ın paylaştığı Türk sineması klasiklerinden “Sakar Şakir” in anonsunu bizzat yapan Başkan Kılıç, davetlilere iyi seyirler diledi. 

16 Ağustos 2013 tarihinde başlayan Açık Hava Sinema Keyfi etkinliği 25 Ağustos 2013 tarihinde  Yaşar Doğu Okul Bahçesi’nde gösterime girecek “BUZ DEVRİ 4” ve  Hasbahçe Mesire Alanı’nda gösterime girecek “HOBBIT” yapımlarıyla kapanış yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.