Kağıthane'de çay yüklü TIR devrildi

Kağıthane'de çay yüklü TIR devrildi

Kağıthane’de, üst geçitte virajı alamayan içinde 23 ton çay bulunan TIR devrildi. Kaza sonrası binlerce paket çay yola saçıldı. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza sebebiyle TEM otoyolunda yoğun trafik meydana geldi.

 Olay, Seyrantepe TEM otoyolu Türk Telekom Arena girişinde bulunan üst geçitte saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edirne istikametine seyreden 26 PP 279 plakalı çay yüklü TIR’ın sürücüsü Ömer Faruk Mollaömeroğlu, hızlı olduğu için virajı dönerken bir anda yan devrildi. Bariyerlere çarparak TEM otoyoluna düşmesine ramak kala duran TIR, yürekleri ağza getirdi. Kaza sebebiyle bariyerlerden kopan bazı parçalar ve TIR’daki çay kolileri, TEM otoyolu yan yolda seyir halinde olan 34 EOF 61 plakalı otomobilin üzerine düştü. Bir anda ne olduğunu anlayamayan otomobil sürücüsü, düşen çay kolileri ve bariyer parçaları yüzünden araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan sürücüyü araçtan çıkartarak ambulansla hastaneye gönderdi. Kaza sırasında TEM otoyolunun yan yolu TIR’ın aşağı düşme ihtimaline karşı trafiğe kapatıldı. TEM'de uzun araç kuyrukları oluştu.

TIR’ın aşırı süratli olduğunu ifade eden TIR sürücüsünün yakını Hayrettin Tellioğlu, araçta 23 ton çay bulunduğunu, birçok paketin patladığı için ziyan olduğunu, patlamayan paketlerin ise yeniden kamyonlara yüklendiğini aktardı. 

Polis ekiplerinin TIR’ı kaldırmak için çalışması sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.