Kağıthane'de dev yatırım

Kağıthane'de dev yatırım

Kağıthane Belediyesi, daha iyi ortamlarda alışveriş yapılabilmesini sağlamak ve ilçede yaşanan otopark sorunlarını ortadan kaldırmak için Çeliktepe Otopark ve Kapalı Pazar Yeri kurdu. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın açılışını yaptığı yeni otopar

 Kağıthane Belediyesi tarafından 6 milyon 350 bin TL’ye malolan Çeliktepe Otopark ve Kapalı Pazar Yeri Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından hizmete açıldı. Toplam 5 bin 400 metrekare alana sahip olan otopark ve pazar alanı hizmeti açılışına; Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer,İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, STK yönetici ve üyeleri, oda başkanları, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, başkan ve yöneticileri, mahalle sakinleri katıldı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ”500 bin kişilik bir aile olan Kağıthane’de çok güzel şeyler oluyor. Geçmiş yıllarda yeşil alanlar imara açılırdı biz tam tersini yaptık. Yaptığımız çalışmalarla ilçemize rahat bir nefes aldırdık. Bu ve buna benzer hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
Çeliktepe’de pazar yeri noktasında çok şikayet aldıklarını ifade eden Başkan Kılıç, şöyle konuştu: “6 Haziran 2012’de temelini attığımız bu büyük tesisi 10 ay içinde hizmete açtık. Bugün açılışını yaptığımız tesiste kapalı pazar yerini hizmete açtık. Organik ürünlerin satılacağı bir yer kurduk. Çocuklar için 3 bin metrekarelik bir park yaptık. Bu yatırımlarla mahallemiz çok kıymetlendi. Çalışmalarımız her zaman devam edecek. Hepimiz için hayırlı olsun”


Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer de bu güzelliklerin sadece bu mahalleyle sınırlı olmadığını sağlıktan kültüre her konuda yatırımların Kağıthane’de yapıldığını söyledi. Varıcıer, böyle hizmetlerin artarak devam edeceği müjdesini de verdi.


Böyle güzel açılışlarda Kağıthane halkını yalnız bırakmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, şöyle konuştu: “Bu güzel tesisin açılışında bulunmaktan dolayı mutluyum. Bu hizmette emeği geçen belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bu yatırımları belediyenin kendi özkaynakları kullanılarak yapılıyor. Türkiye bundan 10 yıl önce 100 milyon kredi bulmak için debelenirken bugün bir ilçe belediyemiz 158 milyon liralık bir yatırımı hayata geçiriyor. Başarılı ve çok çalışkan belediye başkanı olduğu için Kağıthaneliler çok şanslı. Huzurunuzda ona teşekkür ediyorum.”
AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal da, ”Kağıthanemiz gerçekten çok şanslı. Çalışkan ve başarılı bir belediye başkanımız var. Biz burada başkanımızın ve ekibinin çalışmasına şahidiz. Geçen yıl bize söz verdiği gibi 16 yatırımı tek tek hizmete açıyor. Sizin adınıza başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindeki heyet Çeliktepe Otopark ve Kapalı Pazar Yerinın açılış kurdelesini keserek vatandaşlara hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.