Kağıthane'de Patlama..!

Kağıthane'de Patlama..!

Bombadan Beter Gürültü..!

Kağıthane'de bir binanın giriş katındaki dairede patlama meydana geldi. Mutfak tüpünden kaynaklandığı belirlenen patlamada evde yaşayan yaşlı kadın yaralandı. Patlamayla dairede ve çevredeki evlerde hasar meydana geldi.

Patlama, Kağıthane Hürriyet Mahallesi Saygı Sokak'taki bulunan 4 katlı binanın giriş katındaki dairede saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Evinde yalnız yaşayan 80 yaşındaki Emine Berber, sabah ocağı yakmak için çakmağını çakınca evde büyük bir patlama meydana geldi. Patlamayla evin duvarı ve camları kırıldı. Patlama nedeniyle yaralanan 80 yaşındaki Emine Berber vatandaşların yardımıyla evden çıkarıldı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerine itfaiye, sağlık ekibi ve İGDAŞ ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk incelemede patlamanın mutfak tüpünden meydana gelen gaz kaçağı nedeniyle yaşandığı anlaşıldı.

Karşı apartmanda oturan Meryem Gökkurt, "Dairede yaşlı bir teyze oturuyordu. Tüp gaz kaçırmış. Teyze de sabah kahvaltı hazırlamak için çakmağı çakınca patlama meydana geldi. Evin duvarı sokağa doğru yıkıldı. Bombadan beterdi. Ses son duraktan bile duyuldu. Teyze yaralandı." dedi. Patlamanın çok şiddetli olduğunu Gülseren Ekici "Ben karşı dairede yaşıyorum. 3. katta kırılan camlar yatak odama geldi. Yatağımın üstü hep cam oldu. Ben abdest almak için odadan çıkmıştım. Yatakta olsam yaralanabilirdim" diye konuştu.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.