Kağıthane'de Sahte İçki Operasyonu

Kağıthane'de Sahte İçki Operasyonu

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, piyasaya sahte içki sürmeye hazırlanan bir kişi ile birlikte bin 400 şişe sahte içki ele geçirdi.

    Yaklaşan yılbaşı öncesi denetimlerini sıklaştıran Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, piyasaya sahte içki sürmeye hazırlanan bir kişi ile birlikte bin 400 şişe sahte içki ele geçirdi.
    Edinilen bilgiye göre, Kağıthane Talatpaşa Mahallesi Çelebi Caddesi üzerinde bulunan bir depoda sahte içki bulundurulduğu ihbarının üzerine ekipler harekete geçti. Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Büro Amirliği ekipleri başlattıkları takip sonucunda depoda bulunan sahte içkileri piyasaya sürmeye hazırlanan Bülent A. isimli şahsı suçüstü yakaladı. Operasyonda bin 400 şişe sahte içkinin yanı sıra çok sayıda sahte bandrol de ele geçirildi. Yakalanan Bülent A. isimli şahsın benzeri suçlardan sabıkasının olduğu öğrenilirken, ele geçirilen sahte içkileri yaklaşan yılbaşı öncesinde çeşitli eğlence merkezlerinde iç piyasaya sürülmek istendiği ileri sürüldü.
   Emniyette sorgu ve işlemleri tamamlanan Bülent A., Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.