Kâğıthane’de Sinema Günleri Başladı

Kâğıthane’de Sinema Günleri Başladı

Kâğıthane Belediyesi’nin düzenlediği “Açık Havada Yazlık Sinema Keyfi” etkinlikleri çok sayıda davetlinin katılımıyla başladı. Katılımın ücretsiz olduğu program kapsamında Türk ve Dünya sinemasının en çok izlenen filmleri seyirciyle buluşturulacak. Üstel

  

Kâğıthane’de Sinema Günleri Başladı

 

Kâğıthane Belediyesi’nin düzenlediği “Açık Havada Yazlık Sinema Keyfi” etkinlikleri çok sayıda davetlinin katılımıyla başladı. Katılımın ücretsiz olduğu program kapsamında Türk ve Dünya sinemasının en çok izlenen filmleri seyirciyle buluşturulacak.  Üstelik uygulama yeri açık alan olduğu için sinemaseverlere de farklı bir deneyim yaşatma imkânı sunuyor.

Film gösterimlerinin ilki 24 Ağustos Cuma akşamı gerçekleşti. ‘’Eşrefpaşalılar’’ sinema filmi Hasbahçe’de kurulan açık hava sineması etkinlik alanında izleyicilerle buluşturuldu. İlk günden etkinliğe katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Bölgesinde kültürel ve sanatsal etkinliklerin hız kesmeden devam edeceğini belirten Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç açık havada sinema keyfiyle İstanbullulara nostalji yaşatmak istediklerini belirterek ’’Orta yaş ve üstü kimseler eski yazlık sinemaları hatırlayacaktır. Biz o kültürü yeniden gün yüzüne çıkarmak için böyle bir etkinlik tertipledik. Kâğıthanelileri açık havada sinema keyfini yaşamaları adına Hasbahçe’ye davet ediyorum’’ dedi.

Toplamda 10 yerli ve yabancı filmin izleyiciyle buluşturulacağı ‘Açık Havada Sinema Keyfi’ etkinliği için hazırlıklara günler öncesinden başlanıp tamamlandı. Vatandaşların ilk gün etkinliğinden oldukça memnun kaldığı görülürken, gösterime girecek sıradaki filmlere de katılımın yoğun olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.