Kaldırımda yürüyen kadını ezdi!

Kaldırımda yürüyen kadını ezdi!

Üsküdar'da, önüne çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, aracının hakimiyetini kaybedince kaldırımda yürüyen bir kadını altına aldı. Yaralanan kadın, vatandaşların aracı kaldırmasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Kaza, Üsküdar Acıbadem Faik Bey Sokak’da meydana geldi. İddiaya göre, bir kargo şirketine ait 34 EE 2281 plakalı panelvan araçla, Acıbadem Caddesi’ne doğru ilerleyen Ali Erdal, yan sokaktan hızlı bir şekilde önüne çıkan otomobile çarpmamak için manevra yaptı. Panikleyen Erdal, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç, kaldırıma çıkarak Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin duvarına çarptı. Yaklaşık 20 metre kaldırımda ilerleyen panelvan, o sırada kaldırımda yürüyen 35 yaşındaki Deniz Göytan adlı kadını altına alarak durabildi. Aracın altında sıkışan Göytan yaralandı.

GÖZALTINA ALINDI
Kazayı gören vatandaşlar, bir yandan polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, bir yandan da Göytan’ı kurtarmak için çabaladı. Aracı kaldıran vatandaşlar, Deniz Göytan’ı sıkıştığı yerden çıkardı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıkları yaralı kadını, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavisi yapılan Deniz Göytan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.Panelvanın sürücüsü Ali Erdal ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.