Kamil Sönmez için kimler ne dedi?

Kamil Sönmez için kimler ne dedi?

Bugün Üsküdar'daki cenaze töreninin ardından cenazesi memleketine gönderilen sanatçı Kamil Sönmez'in Ordusporluluğu ile de biliniyordu. Bu yüzden de tabutunun üzerine Orduspor forması örtüldü. Cenazeye katılan ve görüşü sorulan sanatçı ve siyasiler görüşl

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay: "Kadir İnanır, Kamil Sönmez, Ümit Tokcan biz bu isimlerle bir arada büyüdük. Aramızdaki dostluk ilişkileri çok derindi. Bu saydığım isimlerden hiç biri bir tek gün bile birbirini kırmadı. Bugün sadece Türkiye'nin önemli bir sanatçısını değil, aynı zamanda eski bir arkadaşımı kaybediyorum. Bütün sevenleri ve ailesine sabır diliyorum. Erken kaybettiğimiz düşünüyorum "

Selahattin Alpay: "Otantik halk müziğimizin direklerinden biri daha gitti. Başımız sağolsun. Milletimizin ve kültürümüzün başı sağolsun."

Orhan Gencebay: "Onu güler yüzüyle hatırlayacağız. O her zaman yüksek moralli haliyle hatırlıyorum. Birbirimizi çok severdik, çok iyi bir insan iyi bir sanatçı. Çok iyi bir dosttu. Kamil kardeşim de güler yüzü ve yüksek moraliyle onu hep böyle hatırlayacağız. Kısmeti buymuş. Yaradan öyle istedi"

Belkıs Akkale: "Gözyaşlarımızı içimize akıtacağız ama onun layık olduğu cümleleri de kuracağız. Kamil Sönmez hem mesleki hem insani açıdan büyük bir değerdi. İnsanlara çok örnek olacak özel bir insandı. Onun için bu kadar yandık zaten. Allah'tan rahmet diliyorum" 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.