Kanlı hesaplaşma kamerada

Kanlı hesaplaşma kamerada

Kadıköy'de, uyuşturucu satıcıları arasında yaşanan silahlı kavga güvenlik kameralarına yansıdı. Kayıtlarda, takibe alınan bir kişinin beyzbol sopasıyla dövüldükten sonra, silahla vurulması yer alıyor.

Olay geçtiğimiz hafta Fikirtepe Mahallesi Gür Çıkmazı Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, uyuşturucu satmaktan sabıkaları bulunan 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Uyuşturucu satmaktan sabıkası bulunduğu öğrenilen Şakir E., diğer grubun üyelerince uzun süre takip edildikten sonra sokakta kıstırıldı. Arkasından koşarak yaklaşan Erdi D., yanında getirdiği beyzbol sopasıyla Şakir E.'nin kafasına vurarak yere düşürdü. Sokak arasından çıkan Aydın B. ise belinden çıkardığı silahla yerdeki Şakir E.'ye 4 el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Vatandaşların gözleri önünde yaşanan dehşet anları bir camiinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kayıtlarda, zanlıların sokak aralarında beklemeleri ve Şakir E.'yi silahla vurmaları net bir şekilde görülüyor. Bir süre yerde yardım bekleyen şahsa kimsenin yaklaşmaması ise dikkat çekiyor.

Bu arada, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Kadıköy Asayiş Büro Ekipleri, olaya karıştığı belirlenen Şakir E. ve Erdi D.'yi yakaladı. Adliyeye çıkartılan 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kaçan diğer zanlının yakalanması için ise çalışma başlatıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.