Kar tatilinden habersiz öğrenciler okul kapısından döndü

Kar tatilinden habersiz öğrenciler okul kapısından döndü

İstanbul’da etkili olan kar yağışı sebebiyle eğitime bir gün ara verildiğinden habersiz olan bazı öğrenciler, kar ve soğuk havaya rağmen geldikleri okul kapısından geri döndü. İşe giden vatandaşlar da ara yolların karla kaplanması ve buzlanma sebebiyle yo

 İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı bugün de devam ediyor. Yoğun kar yağışı dolayısıyla İstanbul Valiliği eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Kar tatili kararının gece yarısından sonra verilmiş olması sebebiyle bazı öğrenciler durumdan haberden olamadı. Tatil kararından habersiz öğrenciler, çantalarını sırtına alarak okul yoluna düştü. Okulla gelen öğrenciler, tatil kararını öğrenince evlerine geri döndü. 

İbrahim Alaettin Gövsa Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ahmet Can da kar tatilinden habersiz olduğu için okula gelenlerdendi. Ahmet Can, Yatarken Valiliğin tatil kararı vermediğini sabah da bakmasına rağmen tatil haberini görmediğini anlattı. 

VATANDAŞLAR ANA YOLLARA KADAR YÜRÜDÜ

İstanbul’un ana yollarında kar sebebiyle ciddi bir sıkıntı yaşanmadı. Ara sokaklarda ise kar ve buzlanma yüzünden araçlar ilerleyemedi. İşlerine gitmek için evinden çıkan vatandaşlar, yolun bir kısmını yürümek zorunda kaldı. Ana yollara çıkan ve toplu taşıma araçların kullanan vatandaşların sorun yaşamadığı görüldü. Kendi araçlarını kullanmak isteyen vatandaşlar ise önce uzun süre aracını temizlemekle uğraştı daha sonra da ara sokaklardan çıkmak için zincir taktı. Ana yola çıkan vatandaşlar araçlarındaki zinciri çıkartarak yoluna devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.