Kardeşini uyuşturucudan kurtarmak isterken katil oldu

Kardeşini uyuşturucudan kurtarmak isterken katil oldu

Küçükçekmece’de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavganın failleri gözaltına alındı. Ölen şahsın, kardeşini uyuşturucudan kurtarmak isteyen ağabey tarafından bıçaklandığı öğrenildi.

Tevfikbey Mahallesi Kumru Sokak Numara 5’te meydana gelen olayda Atilay Taşkın ve oğlu E.T (19) bıçakla yaralandı. Kavgaya karışan taraflardan Emre A.’nın (25) da gözünden yaralandığı olayda hastaneye kaldırılan Atilay Taşkın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastaneye tedavi amacıyla giden Emre A., ağabeyi Mehmet A. (26) ve Coşkun Y. (26) gözaltına alınıp polise teslim edildi.

Konuyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, olayın bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde uyuşturucu tedavisi gören Emre A.’nın hastaneden çıktıktan sonra tekrar uyuşturucuya başlaması üzerine gerçekleştiğini belirledi. Polis soruşturmasına göre olay şöyle gelişti: Kardeşini takip eden Mehmet A., Emre A.’nın uyuşturucu almak üzere gittiği yerde E.T. ve babası Atilay Taşkın ile tartışmaya başladı. Bir süre sonra kavgaya tutuşan taraflar birbirlerine bıçakla saldırdı. Atilay Taşkın’ın hayatını kaybettiği kavgada oğlu E.T. ve kavganın diğer tarafları da çeşitli yerlerinden yaralandı. Gözünden yaralanan Emre A.’nın tedavisi devam ederken, ağabeyi Mehmet A. ve arkadaşları Coşkun Y. gözaltına alınıp Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

Buradaki işlemlerinin ardından iki zanlı adliyeye sevk edildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.