Karısını 11 yerinden bıçakladı

Karısını 11 yerinden bıçakladı

Sultanbeyli’de bir şahıs, tartıştığı karısını 11 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın, hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, Mehmet Akif Mahallesi Halikarnas Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Şeref K., evde tartıştığı eşi Mensure K.’yi (45) bıçakla kovalamaya başladı. Kaçmaya çalışan Mensure K., başarılı olamadı. Şeref K., apartmanın merdivenlerinde yakaladığı eşini 11 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın, önce özel bir hastaneye, ardından da Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mensure K.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Zanlı Şefer K. ise kayıplara karıştı.
 
Öte yandan, olayı gören komşular, yaşanan dehşet anlarını anlattı. Çiftin sürekli kavga ettiğini söyleyen mahalleli bir kadın, "Daha önce böyle bıçaklama olmamıştı. 15 gün önce polis geldi, ikisini de karakola götürdü. Sabah da gürültüleri duyduk. Bıçakladığını bilmiyordum, kadın köşede yatıyordu. Bıçaklarken görmedim ama adamı kaçarken gördüm, daha sonra polis geldi" dedi.
 
Bir başka kadın ise, "Ben elinde bıçağı gördüm. Çocuğu hasta oldu herhalde, ondan koşuşturuyorlar sandım. Adamla karşı karşıya geldik, elindeki bıçağı gördüm. Korkudan geri kaçtım, yanımda çocuğum vardı. Kadın 'beni kurtarın, yardım edin, imdat' diye bağırıyordu. Ben korkudan içeri kaçtım. Ama sürekli kavga ediyorlardı" ifadelerini kullandı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.