Kartal Belediyesi 24 Kasım’da öğretmenleri ziyaret etti

Kartal Belediyesi 24 Kasım’da öğretmenleri ziyaret etti

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis üyelerinden oluşan heyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kartal’daki okulları ziyaret ederek öğretmenleri kutladı

 Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Meclis üyelerinden oluşan heyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kartal’daki okulları ziyaret ederek öğretmenleri kutladı. Kartal’daki İlköğretim Okulları, Orta Okul ve Liseleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına; Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Gülcemal Fidan ile Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay, Feyyaz Kaynak, Ali Apaydın ve Dr. Turgut Mermertaş ziyaret etti.

“DÜNYANIN EN KUTSAL MESLEĞİNİ İCRA EDİYORSUNUZ”

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Gülcemal Fidan, Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlarken öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çekti. Fidan, “Siz değerli öğretmenlerimize, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün selam, saygı ve sevgilerini iletiyorum. Sizler, dünyanın en kutsal mesleğini icra ediyorsunuz. Çocuklarımızın yaşamlarına yön vererek geleceği şekillendiriyorsunuz. Onlara Cumhuriyet ve Atatürk sevgisini öğretiyorsunuz. Bu değerlerin önemi, her geçen gün daha da artıyor. Türkiye’nin her bölgesinde eğitim için mücadele veren, en ücra köylerde canla başla çalışıp oralarda akılcı, bilimsel düşünen, bilime inanan bireyler yetiştiren sizlersiniz. Sizlerin başarısı da bu ülkenin başarısıdır. Sizlere yürekten teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Öğretmenler Günü’nüzü kutluyorum” dedi. Fidan’ın ziyaretleri sırasında öğretmenlere, üzerinde Kartal Belediyesi logosu bulunan şarj cihazı hediye edildi.   

Kartal Belediye Başkan Yardımları Ali Apaydın, Mustafa Fehmi Okay ve Dr. Turgut Mermertaş’ da ziyaret ettiği okullarda eğitimcilerin bu özel gününü kutlayarak, öğretmenlerin eğitime katkısının büyük olduğunu ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.