Kartal Belediyesi “Akılcı İlaç Kullanımı Eğitimi” verdi

Kartal Belediyesi “Akılcı İlaç Kullanımı Eğitimi” verdi

Kartal Belediyesi, sağlık konusunda halkı bilinçlendirme çalışmaları kapsamında, “Avrupa Antibiyotik Farkındalık Günü” dolayısıyla halka yönelik ‘Akılcı İlaç Kullanımı Eğitimi’ verdi

Kartal Belediyesi’nde sağlık konusunda halkı bilinçlendirmek için “Avrupa Antibiyotik Farkındalık Günü” dolayısıyla halka yönelik ‘Akılcı İlaç Kullanımı Eğitimi’ verildi.

Çırçır Caddesi Belediye Hizmet Binası önünde dün gerçekleştirilen eğitime ilgi gösteren Kartallılar, Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı sağlık personelinden gereksiz antibiyotik kullanımının insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkileri hakkında bilgi aldılar. Eğitime katılan Kartallılara, soğuk algınlığı tedavisinin vazgeçilmezi olan ıhlamur da ikram edildi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ de eğitim sırasında vatandaşlarla bir araya geldi. Bir hekim olarak, sağlıklı bir yaşam için doğal ve organik beslenme ile sporun önemini her fırsatta vurgulayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bu eğitimle gereksiz ilaç kullanımının zararlarına dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.