Kartal Belediyesi’nden elektronik atık toplama yarışması

Kartal Belediyesi’nden elektronik atık toplama yarışması

Kartal Belediyesi, çevreye duyarlı nesillerin yetişmesi için “Okullar Arası Elektronik Atık Toplama Yarışması” ile okullarda elektronik atıkların toplanmasına yönelik bir yarışma kampanyası başlattı

Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği  “Okullar Arası Elektronik Atık Toplama Yarışması”  ile ilçede bulunan okullar, elektronik atıkları toplayarak hem çevre bilincini geliştirmiş oluyor, hem de geri dönüşüme katkı sağlıyor. Elektronik atık kapsamında; kullanım ömrünü tamamlamış veya modası geçmiş olan bilgisayar, cep telefonu, televizyon, radyo, beyaz eşya, elektrikli aletler, spor aletleri kabul ediliyor.

28 MAYIS’A KADAR DEVAM EDİYOR

02 Kasım 2015 - 28 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yarışma sonucunda ağırlıkça (kg) en çok elektrikli ve elektronik atık toplayan ilk 3 okul ödüllendirilecek. Ödüller ise şöyle; birinci olan okula HD projeksiyon cihazı, ikinci olan okula masa tenisi ve üçüncü olan okula 8 kişilik piknik masası.

Ödül töreninin, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında yapılacak olan etkinlikler esnasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.