Kartal'da Panik

Kartal'da Panik

Kartal'daki bir alışveriş merkezinin mal kabul bölümü girişinde üzeri kablolu bir cisim gören görevliler polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları ilk incelemede düzeneğin bomba olabileceğini düşünerek uzman ekiplere haber verdi.

Uzman ekipler gelene kadar polisler alışveriş merkezinin mal kabul bölümünde çalışanları tahliye edip caddeyi çift yönlü olarak yaya ve araç trafiğine kapattı. Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha ekibindeki polis özel kıyafetini giyip üzeri kablolu olan cisime fünye bağladı.

Polis ekipleri çevredeki vatandaşları uzaklaştırmakta güçlük çekerken, binaların camlarından olup biteni izleyenleri de içeri girmeleri konusunda uyardı. Düzenek fünye ile kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Büyük bir gürültüyle patlatılan düzenek üzerinde yapılan inceleme sonunda, cismin içinde oyun hamuru yerleştirilip kablolalarla bomba süsü verildiği anlaşıldı. Polis ekipleri alışveriş merkezinin güvenlik kameralarını inceleyerek düzeneği yerleştiren kişi yada kişileri yakalamak için çalışma başlattı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.