Kaşar hırsızları güvenlik kamerasında

Kaşar hırsızları güvenlik kamerasında

Sultanbeyli'de, 8 kişilik hırsızlık çetesi şarküterilere dadandı.

 Sultanbeyli'de, 8 kişilik hırsızlık çetesi şarküterilere dadandı. Girdikleri markette görevlileri oyalayıp salam, sucuk, kavurma, kaşar peyniri ve beyaz peynir gibi ürünleri çalan çetenin son işi güvenlik kameralarına yansıdı. Kayıtları inceleyen market çalışanları yaşanan ilginç hırsızlık olayını fark etti. 

Market çalışanlarını şaşkına çeviren olay şöyle gelişti: Şarküterinin 50 metre gerisinde duran bir minibüsten inen 5 kişi alışveriş yapma bahanesiyle söz konusu adrese geldi. Çeteden 3 kişi görevlileri oyalamaya başladı, 2 kişi ise salam, sucuk, kavurma, kaşar peyniri ve beyaz peynir gibi ürünleri alışveriş sepetine doldurdu. Sepetler dolduktan sonra markete biri kadın 2 kişi daha geldi. İçerisi iyice kalabalıklaşınca market görevlileri onlarla ilgilenmeye başladı. Sepetleri dolduran hırsızlar ise fark edilmeden kapıya yöneldi. Bu sırada çetenin diğer üyeleri de kasa görevlisinin önünü kapatarak, dışarı çıkanları görmesini engelledi. Çalınan ürünler park edilen minibüse konduktan sonra çetenin diğer üyeleri de şarküteriden ayrıldı. 

Çalınan ürünlerle yetinmeyen hırsızlar bu kez de kapının önündeki yumurta kolilerine ve turşu bidonuna göz dikti. Turşu bidonunu ve yumurta kolilerini de alan hırsızlar, bir kaç dükkan ilerideki başka bir iş yerine daha girdi. Aynı yöntemle buradan da çeşitli ürünler çalan çete ortadan kayboldu. 

Ürünlerin eksik olduğunu fark eden görevliler, kamera kayıtlarını incelemeye alınca hırsızlık olayı ortaya çıktı. Çetenin şarküterideki hareketlerinin güvenlik kameralarınca kaydedildiğini anlatan görevliler, "Hırsızlar iki grup halinde geldikten sonra sepetleri doldurdular. Çıktıklarını fark edemedik. Ürünler eksik olunca anladık çalındığını. Üzgünüz." dedi. 

Güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyerek eşkal belirleyen polis de hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.