Kaza yapan polislere meslektaş desteği

Kaza yapan polislere meslektaş desteği

Ataşehir'de, göreve giden yunus ekiplerinin kullandığı motosiklet yoldaki çukur nedeniyle kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı.

   Kazada motosiklette bulunan 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polislere ilk müdahaleyi yoldan geçen bir doktor yaptı. Olay yerine sevk edilen polisler de yaralı arkadaşlarını teselli etmeye çalıştı.

   Kaza, saat 16.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde meydana geldi. Göreve çıkan 48839 kodlu polis ekibinin kullandığı motosiklet, iddiaya göre yoldaki çukur nedeniyle kontrolden çıktı. Motosiklet kaldırıma çarparak devrildi. Kazada polis memurları Eren Dereçali ve Fatih Alper yaralandı. Yaralı polislere ilk müdahaleyi yoldan geçmekte olan bir doktor yaptı.

   Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı arkadaşlarına yardım etmek isteyen polisler, adeta seferber oldu. Bu sırada bir polisin, yaralı arkadaşının elini tutarak moral verdiği görüldü. Yaralı polisler sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

   Kazayı gören bir vatandaş, “Yolda çukur vardı. Zannediyorum çukurdan kaçmak için manevra yapınca devrildi. Biz de yardım etmek için durduk.” dedi.

   Başka bir görgü tanığı da “Yarım saattir yerde ambulans bekliyorlar. Hastane çok yakın olmasına rağmen ambulans gelmedi. Bu çocuklara yazık değil mi?” diye sitem etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.