Kedimolsa.com

Kedimolsa.com

Kedi üretim çiftliği adına açılmış olan Kedim Olsa web sitesi insanların kedi sahibi olmalarına yardımcı oluyor.

 

Kedi üretim çiftliği adına açılmış olan Kedim Olsa web sitesi insanların kedi sahibi olmalarına yardımcı oluyor. 2018 yılından beri çiftlik Bakanlık onaylı olarak çalışıyor. Böylelikle kişilerin sağlıklı ve yetiştirilebilir kedilere sahip olmalarına yardım ediyor. Kedi sahiplenmeyi düşünen kişiler web sitesini inceleyerek gerekli bilgileri alıp iletişim kurabiliyorlar. Kedi bakımı, cins kedi fiyatları ve kedi türleri hakkındaki güncel bilgiler siteden öğrenilebiliyor.

Kedi Türleri Hangileri?

Kedi üretim çiftliği vasıtasıyla kedi edinmek isteyen kişilerin tür seçme şansı bulunuyor. Böylelikle kişilerin besleyebilecekleri kedileri alarak evlerinde veya iş yerlerinde onlarla yaşamaları mümkün oluyor. Kedim Olsa üzerinden sahiplenilebilecek kedi türleri ise şunlar oluyor;

  • British Longhair
  • British Shorthair
  • Scottish Straight
  • Scottish Fold

Bu türlerdeki kediler erkek veya dişi olarak tercih edilebiliyor. Sahiplenilebilecek kediler ise 2,5-4 aylık arasında değişiyor. Kedi almayı isteyen kişiler Patilerimiz bölümünü inceleyerek seçim yapabiliyorlar.

Kedi Bakımı Hakkında Merak Edilenler

Web sitesi kedi satışının dışında kedi blogu olarak da seçilebiliyor. Çünkü web sitesinde kedi bakımı gibi konular hakkında blog yazıları yayınlanıyor. Böylelikle ilk defa kedi alacak kişilerin bakım konusunda dikkat etmeleri gereken konuları öğrenmeleri sağlanıyor. Blog bölümünü okuyan kişiler bakımdan beslenmeye, kedi aşılarından kedilerin çiftleşmesine kadar pek çok bilgiyi öğrenebiliyorlar. Blogları takip etmek isteyenler ise eposta adreslerini kullanarak abonelik oluşturuyorlar.

Kedi Videoları Yayınlanıyor

Kedi besleyecekleri ilgilendiren blog yazıları ve satılık kedi içeriklerinin dışında kişilerin kedileri görmelerine de imkan veriliyor. Bunun için web sitesi üzerinde kedi videoları yayınlanıyor. Böylelikle kişilerin kedilerin yaşamlarına videolar üzerinden tanıklık yapmaları sağlanıyor.

Satın Alınan Kediyi Teslim Alma

Kocaeli’de üretilen kedilerin sahiplenilmesini sağlayan Kedim Olsa sahiplenilen kedileri İstanbul Beşiktaş’ta bulunan teslim noktasından kişilere teslim ediyor. Böylelikle kişilerin Kocaeli’ye gelmesi zorunluluğu bulunmuyor.

Sahiplenilen kedi fiyatları ise kedi türüne ve özelliklerine bağlı şekilde değişiyor. Cinsi, şeceresi, yaşı, cinsiyeti, renk kodu ve bakımı fiyatlar üzerinde belirleyici oluyor.

Kedi fiyatları 2023 aralığı 7000-20000 TL arasında değişiyor. Kedilerin fiyatları, bakımı ve daha fazla bilgi için https://www.kedimolsa.com/ linkini tıklayınız. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.