Keman virtüözü Elena Tanski İstanbul'a geliyor

Keman virtüözü Elena Tanski İstanbul'a geliyor

Müzik otoriteleri tarafından "klasik müzik semasının yıldızlarından biri" olarak tanımlanan Avusturyalı genç kemancı Elena Tanski, 6 Aralık Perşembe günü Akbank Sanat'ta müzikseverlerle buluşuyor.

Dünyanın en prestijli müzik okulları arasında yer alan Salzburg University Mozarteum ve Londra Royal Academy of Music'te ünlü eğitmenler Helmut Zehetmayr, Igor Ozim ve Igor Petrushevski'den eğitim alan genç yetenek Elena Tanski, Brahms Festival Tutzing (Münih), Hans-Huber Hall of the Casino Basel, Beethovenhalle Bonn, Rectors Palast (Dubrovnik), Zeche Zollverein (Essen), Sao Paulo (Brezilya) gibi ünlü festivallerde konserler verdi. ORF Televizyonu tarafından yayımlanan 2012 Salzburg Festivali Sponsor Açılış Konseri ve Salzburg Festivali the ISA- Galası'nda sahne aldı. Amerika, İtalya, Avusturya, Slovenya, İsviçre, Almanya, Polonya ve Danimarka'ya turneler düzenledi. Aynı zamanda, sanatçı kısa bir süre önce Bonn Beethoven Orchestra ile yaptığı Almanya ve Avusturya turnesinde büyük başarı kazandı.

Piyanoda Nicholas Walker'ın eşlik edeceği Elena Tanski, programı boyunca izleyicilere unutamayacakları bir müzik ziyafeti sunacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.