Keskin’in otoparkları mafyadan alması, birilerini rahatsız etti!

Keskin’in otoparkları mafyadan alması, birilerini rahatsız etti!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, düne kadar mafyanın ele geçirdiği, Şişli’nin en kıymetli yerlerindeki, Şişli Belediyesi’ne ait otoparkları, mafyanın elinden alması birilerini rahatsız etti.

MUAMMER KESKİN’İ ELE GEÇİRME OPERASYONU YAPILIYOR

Şişli Belediyesi’nde düne kadar oluşturulan rant ve mafya düzenine son veren Muammer Keskin’i yıpratarak, köşeye sıkıştırarak etki altına alma operasyonu başlatıldı.

ŞİŞLİ GAZETESİ, ŞİŞLİ’NİN SİGORTASIDIR

Şişli Gazetesi olarak, Şişli Belediyesi’nde yaşanan tüm olumsuzlukları çeyrek asırdır eleştirmekteyiz. Eleştirmekle de kalmayıp 35 tane dava açarak, Şişli’nin ve Şişli Belediyesi’nin haklarını korumaya devam ettik.

Çeyrek asırdır Şişli’nin sigortası olduk, bundan sonrada, her ne amaç ve şartlar olursa olsun bu mücadeleye de devam edeceğiz. Buna da, Şişli Gazetesi’nin arşivi ve tarih şahitlik edecek!

KESKİN İLE TEKİN DOSTLUĞUNA RAĞMEN, ELEŞTİRİMİZ DEVAM ETTİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, Şişli Gazetesi’nin imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Mehmet Tekin’in çok yakın bir dostu olmasına rağmen, Şişli Belediyesi’ndeki yaşanan olayları ve Muammer Keskin’in eksik ve hatalarını eleştirmeye de devam ettik. Bundan sonra da yine eleştirmeye devam edeceğiz.

ELEŞTİRMEK İÇİN, O GÜN, BUGÜN DEĞİL

Şişlili olarak gün birlik günü. Muammer Keskin’in onca tehdide rağmen bizim için mücadele ederek dava kazandığı, tebrik ve teşekkür edileceği günde eleştiri yapma günü değil.

Muammer Keskin’in mücadelesinden vazgeçirmek istendiği, mafyanın ve rant çevresinin yapılan mücadeleden dolayı cezalandırmak istediği bir günde değil.

Şişli Gazetesi olarak, en sert eleştiriyi yapacağımızdan, Şişli’nin hakkını koruyacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Zaman da bunu gösterecektir!

Ama o gün, Muammer Keskin’in bizler için, Şişli için, Şişli Belediyesi için mücadele edip, Şişli tarihinde yapılamayan, tüm otoparkların mafyanın elinden aldığı bugün değil.

MUAMMER KESKİN’İN ELE GEÇİRİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

Şişli tarihinde, hiçbir belediye başkanının yapmadığı veya yapamadığı, rant ve çıkar odaklarıyla mücadele ederek otoparkları aldığı bir günde, Muammer Keskin’in cezalandırmak istenmesine izin vermeyeceğiz.

Muammer Keskin’in bu otoparkları aldığı günde ve bu rant odaklarıyla mücadele ettiği için, tehditler aldığı ve cezalandırmak istendiği bir günde buna izin vermeyeceğiz.

Şişli’nin faydasına olan hedeflerinden ve hizmetlerinden vazgeçmesi için yapılan tüm baskılara, Şişli Gazetesi olarak izin vermeyeceğiz.

Şişli Gazetesi olarak, Şişli’de ne fırtınalar yaşadık, kendini akıllı, güçlü, kuvvetli zanneden, sonunda da nasıl bir zavallı hale düştüklerine şahitlik ettik.

Daha doğrusu, Şişli Gazetesi olarak geçmişte yaptığı icraatlarımızda, yine Şişli Gazetesi’nin arşivlerinde, siz ve sizin gibi zavallıları yok ettiğimizin haberleriyle dolu olduğunu arşivlerde görebileceksiniz.

Bu tutum ve tavrınızı devam ettirmeniz halinde de, siz ava giderken, sizi avlayacağımızı da buradan açık bir şekilde ilan ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum