Kızgın şişle işkence

Kızgın şişle işkence

İstanbul’da girdiği bir lokantada, etleri yediği için kızgın şişle işkence yapıldığı iddia edilen köpeğe Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı sahip çıktı. Barınakta tedavi gören köpeğe ‘Umut’ ismi konuldu.


İstanbul’da bir kebapçı dükkanına girerek etleri yiyen köpek, fark edilmesi üzerine kızgın şişle işkence gördü. Vücudunun birçok yerinde şiş izi bulunan köpeği gören vatandaşların ihbarı üzerine köpeğe Fatih Belediyesi sahip çıktı. Yedikule Hayvan Barınağı’na getirilerek tedavi altına alınan köpeğe ‘Umut’ ismi verildi.

Arka ayağının bir tanesini kullanamayan köpeğin hikayesini anlatan Yedikule Hayvan Barınağı yetkilisi Meral Olcay, “Sokakta yemek bulamayınca bir lokantaya girmiş. Etleri yemiş, mutfağı talan etmiş. Görülünce ızgara yapılan şişle dağlanmış. Bir şekilde çıkmış ve sokakta yere düşmüş. Gören vatandaşlar bize ihbarda bulundular. Hayvan iskelet hale gelmiş. Bacak artık kullanılmaz halde değil. Çok korkuyor. Bize güvenme süresi uzun zaman aldı. Artık kendisini sevdiriyor, bizden korkmuyor ama hala bir tedirginlik var” dedi.

Düzenli bir şekilde gönüllü veterinerler tarafından tedavisi yapılan Umut, şimdi bir ailenin kendisini sahiplenmesini bekliyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum