Konsept Hediye Kutusu ile Mutlu Edin

Konsept Hediye Kutusu ile Mutlu Edin

Sevdiğiniz insanlarla hediyeleştiğiniz anlarda hediye kutusu çeşitleri en güzel tercihlerden olmuştur. Özenli paketler, uyumlu setler oluşturup özel anlarınıza eşlik edilir.

Sevdiğiniz insanlarla hediyeleştiğiniz anlarda hediye kutusu çeşitleri en güzel tercihlerden olmuştur. Özenli paketler, uyumlu setler oluşturup özel anlarınıza eşlik edilir.

Kurumsal firmaların hediye fikirlerinde orijinal ve farklılaşmış hediye hazırlandığı ifade edilmektedir. Bu işin bir sanat olduğu söylenir ve zevk ile hazırlanan kurumsal hediye kutusu fikirleri yaratılır.

Hediye Fikirleri

Firmanızda, çalışanlar ile aranızda bağ yaratmayı amaçladıysanız eğer hediyeleşmek güzel bir başlangıç olabilir. Kurumsal hediye kutusu yaratmanın müthiş bir deneyim olduğunun altı çizilmektedir.

Kurumunuzun hayal ettiği şekilde hazırlanmış ürünlerle hediye kutusu tamamlanıp, kırılmalara karşı özenli bir şekilde paketlenerek sizlere teslim edilmektedir. Dilerseniz şirket logonuzun, çalışanınızın isminin de eklenebileceği belirtilir.

Ürün Seçenekleri Nelerdir?

Firmanızın tanınırlığını arttırmak ve çalışanlarınızı hoş tutarak size olan bağlılıklarını pekiştirmek amacıyla tasarlanan hediye setleri motivasyon kaynağı olabilmektedir.

Aramıza Hoş Geldin Setleri

Şirketinizde göreve yeni başlayan ya da müşteri portföyünüze yeni katılan kuruluşlar için hazırlanmış setlerdir.

Kadınlar Günü İçin Hazırlanan Setler

Bugünün önemi herkesçe bilinmektedir. Çalışma yaşamındaki tüm kadın çalışanlar için özel olarak hazırlanmış setlerdir.

Yeni Yıl İçin Hediye Setleri

Yılbaşının olmazsa olmazıdır hediyeleşmek. Çalışanlar ve iş birlikteliğinde olduğu her kesime kendisini hatırlatmak adına hazırlanan kutulardır.

Doğum Günü Tebriği

Kişilerin ve tabi firmaların en önemli günlerinden biridir doğum günleri. Tebrik için hazırlanmış kutular bu anları unutulmaz yapmaktadır.

Lansman Hediye Kitleri

Pazar çıkacak ürün ya da hizmeti ortaya çıkartacak etkili bir tercihtir.

Seçenekleri dilediğiniz gibi çeşitlendirerek çalışan ve müşterileriniz için oluşturulan birçok kurumsal hediye kutusu önerileri mevcuttur.

Zevklerinize Göre Hazırlanan Setler

Konsept hediye kutusu ise tercihlerinize göre hazırlanan, çok çeşitli ürün yelpazesine sahip katalogdan dilediğiniz gibi seçim yapabileceğiniz öneriler yer alır. Örneğiniz şirketinize ait logonun olduğu hediye kutusu içerisinde termos, kupa, kitap, defter, bez çanta gibi seçenekler olduğu bilinmektedir.

Markanıza değer katacağı bilinen bu fikir ile prestij sağlar, müşterilerinizin hafızalarında anlamlı etkiler yaratabilirsiniz. Sizin için özel tasarımlar hazırlanmasına ihtiyaç duymanız durumunda teklif formu ile ya da e-posta üzerinden iletişim kurarak bilgi edinebilmektesiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.