Koronavirüse yakalan muhtar Sami Soydal’dan Maltepe’ye çağrı!

Koronavirüse yakalan muhtar Sami Soydal’dan Maltepe’ye çağrı!

Koronavirüsüne yakalan, Maltepe Muhtarlar Dernek Başkanı ve Aydınevler Mahalle Muhtarı Sami Soydal, Maltepe’ye çağrıda bulundu.

SAMET SOYDAL: ‘SAĞLIĞIM İYİYE GİDİYOR’

Koronavirüs ile ilgili sağlığının iyiye gittiğini belirten Sami Soydal, Maltepe muhtarlarıyla, koronavirüs salgını ile ilgili Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile çok verimli bir video konferans toplantısı yaptıklarını söyledi.

Soysal, böyle bir verimli toplantı için Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve yönetimine teşekkür ederim diyerek açıklamalarına devam etti.

“MALTEPE İÇİN SAĞLIĞIMIZ İÇİN KURALLARA UYALIM”

Maltepe Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç Muhtarlarımızla koronavirüs Covit-19 ile ilgili bir video konferans yaptık. Aydınevler Mahallemizin hem de Maltepe Halkı’nın istek ve taleplerini ilettik. Sayın Başkandan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldık.

Maltepe için sağlığımız için, halkımızın da kurumların işlerini kolaylaştırmak için kurallara uymaları noktasında fikir birliğine vardık.

“BAŞKANIMIZLA SÜRECİ DEĞERLENDİRDİK”

Süreci değerlendirdik. Çok verimli telekonferans toplantısı oldu. Ben bu toplantı için Maltepe Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kolaylıklar dilerim.

“SAĞLIĞIM YERİNDE SÜRECİ BEKLİYORUM”

Ülkemizin de, Maltepemizin de bir an evvel bu virüsten kurtulmasını, sağlımız için de kurallara uymamız gerekiyor. Bende görevi başında koronavirüs belasına bulaştım. Allaha şükür sağlığım çok iyi, süreci bekliyorum. Sağlığınız için evde kal Maltepem. Selam ve Saygılarımla.

maltepe-koronaviruse-yakalan-aydinevler-muhtar-samet-soydal-dan-maltepe-ye-cagri.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum