Kuaförlük Kursu öğrencilerinden Büyükçekmecelilere şov

Kuaförlük Kursu öğrencilerinden Büyükçekmecelilere şov

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Büyükçekmece Halk Akademisi Kuaförlük ve Saç Bakım eğitmeni Kezban Çetin ve öğrencileri Büyükçekmecelilere tasarımlarını armağan ettiler.

Büyükçekmece Belediyesi’nin Halk Akademisi hizmetlerinden olan Kuaförlük ve Saç Bakım kursiyerleri diğer eğitimlerde olduğu gibi özel günlerde, kutlamalarda Büyükçekmecelilere, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına sürprizler yapmaya devam ediyorlar. Kursiyerler Saç Tasarımı Gösterisi ile yıl içerisinde aldıkları eğitime paralel olarak saç kesimi, fön çekimi, gelin ve kına saçı konularında öğrendiklerini, el becerilerini sergileme fırsatını buldular.

Özel olarak yapılan saç modelleri Büyükçekmeceli bayanlardan tam not aldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü haftası nedeniyle yapılan etkinlikten mutlu olduklarını belirten Büyükçekmeceliler, Başkan Akgün’e Halk Akademilerine verdiği destekten dolayı da ayrıca teşekkür ettiler.

Çağdaş ulus olmanın vazgeçilmez unsuru, kadının tüm alanlarda eşit koşullarda yer alması olduğunu savunan Başkan Akgün, “Kadınların emek, eşitlik, özgürlük ve hak mücadelelerinin sembolü olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün bu anlamda önemi büyüktür. Hayatımızın her evresinde olan annelerimiz, eşlerimiz, kızlarımız yani bayanlarımız her zaman en güzel anlara layıktır. Yapılan gösteri tüm bayanlarımıza armağan olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.