Küçükçekmece'de dehşet

Küçükçekmece'de dehşet

Yine bir kadın, cinayete kurban gitti. Küçükçekmece'de öfkeli koca boşanma davası süren eşinin işyerini bastı. 26 yaşındaki Sevilay Tuzluca'yı öldüren Hıdır Tuzluca, iki kişiyi de yaraladı.

 Yeni Mahalle Reyhan Caddesi üzerinde bir mühendislik bürosunda çalışan Sevilay Tuzluca'nın (26) boşanma davası süren kocası Hıdır Tuzluca (34), dün öğle saatlerinde atölyeye geldi. 


Büroyu basan çılgın koca elindeki silah ve benzin bidonuyla çalışanları etkisiz hale getirdi. Silahını çıkaran koca eşine ve içeride bulunan çalışanlara kurşun yağdırdı.

Hıdır Tuzluca'nın silahından çıkan kurşunlarla Sevilay Tuzluca ağır yaralanırken, çalışanlar Hamdi Özdemir ve Selime Girgin de çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Silahını kafasına dayayarak etrafa tehditler yağdıran Hıdır Tuzluca, yanında getirdiği benzini dökerek yangın çıkardı. İçerideki yaralıların dışarıya çıkmasına da izin vermeyen Tuzluca'yı olay yerine gelen polis ekipleri ikna edemeyince Özel Harekât polisleri devreye girdi. 

Olay yerine gelen polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri de çıkan yangını söndürmeye çalıştı. 

Hıdır Tuzluca olay yerine gelen kızını gördükten sonra ikna edilerek polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Bu sırada olay yerindeki yaralılar da ambulans ekipleri tarafından alınarak hastaneye kaldırıldı. 

Gözaltına alınan Hıdır Tuzluca Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken çok kan kaybeden Sevilay Tuzluca hastanedeki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.