Küçükçekmece'de öğretmenlere müzik ziyafeti

Küçükçekmece'de öğretmenlere müzik ziyafeti

Küçükçekmece’de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, ilçede çeşitli okullarda görev yapan müzik öğretmenleri unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir kutlama programı düzenlendi. Programa, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Ali Osman Çolak, okul müdürleri ve ilçede görev yapan çok sayıda öğretmen katıldı.

“İNSANLIK TARİHİNİN EN ÖNEMLİ MESLEĞİ ÖĞRETMENLİK”

Programda konuşan Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak, “Öğretmenler hiçbir zaman emekli olmaz. Öğretmenler ölene kadar öğretendir. İnsanlık tarihinin en önemli mesleği öğretmenliktir. Avukatlar, doktorlar başarılıysalar, iyi işler yapıyorlarsa bunlar öğretmenleri sayesindedir” dedi.

EMEKLİ ÖĞRETMENLERE HİZMET ŞEREF BELGESİ

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi takdim edildi. Programda, TOKİ Avrupa Konutları Ortaokulu’nun hazırladığı barkovizyon gösterisi ve ilçede görev yapan en genç ve en kıdemli öğretmenin konuşmaları izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Kutlama programına; ilçede çeşitli okullarda görev yapan müzik öğretmenlerinin verdiği konser damga vurdu. Programda ayrıca öğretmenler günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Program, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreniyle son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.