Küçükçekmece’de Selçuk Balcı’yla Karadeniz Gecesi

Küçükçekmece’de Selçuk Balcı’yla Karadeniz Gecesi

Karadeniz müziğinin genç yeteneği Selçuk Balcı, Küçükçekmeceli hayranlarıyla buluştu.

 Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konsere, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay başta olmak üzere, Başkan Yardımcıları ve birçok Küçükçekmeceli vatandaş katıldı.

 Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde sevilen parçalarını seslendiren Selçuk Balcı, performansı ile büyük beğeni topladı. Karadeniz müziğinin unutulmaz sesi Kazım Koyuncu’nun ‘Gidiyorum’ adlı parçasını ve ilk albümü Patika’dan da şarkılarını icra eden Balcı, Küçükçekmecelileri duygulandırırken bir yandan da tulum eşliğinde söylediği hareketli parçalarla oynattı.
 Katılımcılar Selçuk Balcı’nın internette tıklanma rekoru kırmış meşhur parçası ‘Deniz Üstünde Fener’e ve albümünden birçok şarkıya hep bir ağızdan eşlik etti. Balcı sadece şarkılarıyla değil, sempatik tavrı ve yaptığı esprilerle de gönülleri fethetti.
 Küçükçekmece Belediyesi Tulum Atölyesi öğrencilerinin de sahne aldığı konser sonunda Selçuk Balcı’ya teşekkür ederek çiçek veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ise yaptığı konuşmasında, ünlü ismi Türkiye’de bir ilk olma niteliği taşıyan dev gösteri merkezi Küçükçekmece Arena’da konser vermeye davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.