Kurban Satışında Pendik Liderliğe Oynuyor.

Kurban Satışında Pendik Liderliğe Oynuyor.

Kurnaköy’deki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan kurban satış ve kesim alanı, fiyat ve hizmet kalitesi ile hayvan satışının yeni ilgi odağı oldu. Hafta sonu büyük bir hareketlilik yaşayan kurbanlık alanında gerek vatandaş gerekse de satıcıların yüzü gül

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kurnaköy Kurbanlık Alanı, yoğun talep görüyor.

Pendik Belediyesi tarafından piknik alanında hizmete sunulan yeni alana geçtiğimiz hafta sonu kurbanlık almak isteyenler akın etti. Tek tip çadırları, kafeteryası ve tesisleri ile hem alıcılar, hem de satıcılar için daha konforlu hizmet sunan alan, aynı zamanda uygun fiyatlarıyda ilgi çekiyor.

Çok sayıda kurbanlık satışının gerçekleşmesiyse satıcıların yüzünü güldürürken, vatandaşlar da güvenilir ve kaliteli hizmetle ile dini vecibelerini yerine getirecek olmanın rahatlığını yaşıyor. Hafta sonu gerçekleşerek sonrasında alana yeni kurbanlıkların girişi için çalışma başlatıldığını da eklemeliyiz. 

Ayrıca araçlarıyla gelen vatandaşlara görevliler yardımcı olurken aracı olmayan çok sayıda kişiyi de, Pendik Belediyesi belli noktalardan alanına ücretsiz olarak taşıyor.

Uygulanan servisler iki grup halinde çalışmalarına devam ediyor.

Otobüs Grubu; Pendik Merkez İmam Hatip okulunun önünden hareketle ilk önce Kaynarca Bademli Cami'ne uğrayarak , Çamçeşme ve Merkez Cami'ye gitmekte daha sonra ise Veli Baba HAK-MAR'a uğrayarak kurbanlık alanına geçiyor.

Minibüs grubu ise; Fatih mahallesi Fatih Cami önünden hareketle Kavakpınar Tepebaşı Cami önüne uğrayıp, Kurtköy Semt Konağında uğradıktan sonra son misafirlerini Harmandere Merkez Cami önünden alarak kurbanlık alanına geçiyor.

Haber: Tevfik Tolga

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.