Lefter Büyükada’da anıldı

Lefter Büyükada’da anıldı

Türk futbolunun önde gelen isimlerinden Lefter Küçükandonyadis,ölümünün birinci yılında törenlerle anıldı.Lefter Küçükandonyadis’in ailesi, Adalar Vakfı, Adalar Belediyesi ve 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler

 Türk futbolunun önde gelen isimlerinden Lefter Küçükandonyadis,ölümünün birinci yılında törenlerle anıldı.Lefter Küçükandonyadis’in ailesi, Adalar Vakfı, Adalar Belediyesi ve 1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Derneği’nin(1907 ÜNİFEB) katkılarıyla hazırlanan anma programı; saat 11.00’de Aya Dimitri Kilisesi’nde düzenlenen dini törenle başladı. Aya Dimitri Kilisesi’ndeki 1 saatlik törenin ardından Lefter Küçükandonyadis mezarı başında anıldı.Aya-Dimitri kilisesinde düzenlenen ayine,Cumhuriyet Halk Partisi  İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt,Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım,Adalar belediye başkanı Dr.Mustafa Farsakoğlu,eşi Hatice Farsakoğlu,Cumhuriyet Halk Partisi Adalar İlçe Başkanı M.Dündar Tıraş,Ak Parti Adalar İlçe Başkanı Erdoğan Yılmaz,Ak Parti İl Yönetim Üyesi ve Adalar belediye eski başkanı Çoşkun Özden,Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Meclis Üyesi Raffi Herman Araks,Fenerbahçe Genel sekreteri Talat Yılmaz,Fenerbahçe eski asbaşkanı Ali Koç,Adalar Spor Başkanı Yusuf Bahar,Taksim Spor kulübü Başkanı Garo Hamamcıoğlu yöneticiler,müdürler ve halk katıldı.

 Saat 13.00 ile 14.00 arasında Panayiya Kilisesi Lokali’nde yapılan kahve ikramının ardından Büyükada Anadolu Kulübü’nde gerçekleştirilen belgesel gösterimiyle tören sona erdi.

 Anadolu Kulübü’nde gerçekleştirilen belgesel gösterimi öncesinde FB TV’ye konuşan Lefter Küçükandonyadis’in torunu Özlem Katmer duygularını,  “Öncelikle bizi yalnız bırakmayan Başkanımız Aziz Yıldırım’a, Yöneticilerimize ve herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir etkinlik oldu. Son dönemlerinde özellikle de maçlarda heyecanlanırdı. Fenerbahçe’yle son zamanlarına kadar iç içe yaşadı. Fenerbahçe onun hayatının bir parçası idi. Kendisini göremeyen genç arkadaşlar da ona sevgiyle bağlıydı” şeklinde ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.