Leyla Gencer'de sanat etkinlikleri devam ediyor

Leyla Gencer'de sanat etkinlikleri devam ediyor

2013 yılında Bakırköy Belediyesi tarafından opera prodüksiyonları ve konserler sergilemek üzere yapılan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, Kasım ayında yine sanat etkinlikleri ile dolu

2013 yılında Bakırköy Belediyesi tarafından opera prodüksiyonları ve konserler sergilemek üzere yapılan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi, Kasım ayında yine sanat etkinlikleri ile dolu. Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde opera, müzikal, çocuk müzikalleri, resitaller, festivaller ve müziğin hemen her dalındaki seçkin ve kaliteli örnekler sergileniyor. Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi Kasım 2015 Programı şu şekilde;

•             6 Kasım Cuma 20.30‘da Coşkun Karademir Kerbela konserine  ev sahipliği yapıyor.

•             7 Kasım Cumartesi 20.30‘da AyşeDeniz Gökçin ve Arkadaşları, Nirvana Project  ile izleyecileri 1990’ ların rock grubu Nirvana‘ nın solisti Kurt Cobain’ in iç dünyasına götüren bir yolculuğa davet ediyor.

•             8 Kasım ve 22 Kasım Pazar 13.00’da Komik Sincap Dodi. Tevfik Tunga’ nın yazdığı ve yönettiği, Tolga Tokoğlu’ nun müziklerini yaptığı Komik Sincap Dodi’de Metin Kurt, Özgül Çalışkan, Işıl Vatansever, Gülşah Kağan ve Mukaddes Ateş oynuyor.

•             9 Kasım Pazartesi 20.30’da Bakırköy Müzik Akademisi TSM Koro ve Orkestrası Şef Faruk Salgar yönetiminde 120 kişilik dev kadrosu ile “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konulu özel repertuardan oluşan bir konser veriyor.

•             10 Kasım Salı 20.30’da tenor Aykut Yılmaz ”Atam’a Şarkılar” konulu özel repertuardan oluşan bir konser veriyor. Sanatçı bu özel konserinde Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve türkülere yer veriliyor.

•             14 Kasım Cumartesi 20.30’da Çağdaș Bale Topluluğu 44. yılında "AKDENİZ'İM" ile önceki çalıșmalarının dramatik ve trajik formlarından uzaklașarak, Akdeniz'in sıcak atmosferini sahneye tașıyor.

•             18 Kasım Çarşamba 20.30’da Cahide Sonku Müzikal Melodram’ına ev sahipliği yapıyor. Topluluk bu yeni yapımında yaşamıyla ve yaptıklarıyla bir döneme damgasını vurmuş ülkenin ilk kadın sinema yönetmeni ve yapımcısı, tiyatro ve sinemada dönemin büyük eserlerinin başrol oyuncusu Cahide Sonku'nun çalkantılı, sarsıcı öyküsünü müzikal melodram tarzında sahneye koyuyor.

•             19 Kasım Perşembe 20.30’da Orhan Osman’la Ege Rüzgarı konserine ev sahipliği yapıyor.

•             28 Kasım Cumartesi 20.30’da Türkiye’nin dünya standartlarındaki keman virtüözü Canan Anderson,  bu yılın en özel konserlerinden birine imza atıyor. Konserde Canan Anderson doğu ve batı kültürüne sahip en sevilen şarkıları kemanı, özel orkestrası ve dans ekibi eşliğinde icra ediyor.

•             29 Kasım Pazar 12.00’da Tuluğ Tırpan Küçük Melodi’nin Maceraları ile minik sanat severleri buluşturuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.