Liseli dehşetine müebbet istendi

Liseli dehşetine müebbet istendi

Tartıştığı iki komşusunu öldüren 17 yaşındaki kızına yardım eden Tuğba C.'ye müebbet istemiyle dava açıldı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da iki kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgada kızına yardım ettiği belirlenen anneye müebbet hapis istemiyle dava açıldı. 9 Mayıs 2012 günü meydana gelen olayda iki çocuğun tartışmasından başlayan bir aile kavgası vahşetle sonuçlanmıştı.

İki çocuğun mahalle kavgasına ablaları Günay Hüseyinzade ile T.C. de karışmıştı. Daha sonra annelerin karıştığı kavga sonucu Azeri kökenli Reyhan Hüseyinzade ve Günay Hüseyinzade bıçaklanarak öldürülmüştü.

Savcılık tarafından yapılan soruşturma tamamlandı. İddianameye göre 17 yaşındaki T.C. annesini darp eden iki kişinin kapısına dayandı. Sustalı bıçakla önce Reyhan Hüseyinzade'yi bıçaklayan T.C., daha sonra annesinin kanlar içinde yere düştüğünü gören ve olaya müdahale etmek isteyen kızı Günay Hüseyinzade'yi bıçakladı.

ANNE-KIZ BİRLİKTE DAVRANDI
Savcı tarafından Anne Tuğba C. hakkında hazırlanan iddianamede ise zanlının 17 yaşındaki kızı T.C.'ye öldürme eylemini gerçekleştirmesinde yardım ettiği belirtildi. Anne-kız olaydan sonra birlikte kaçmıştı. T.C. hakkındaki soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.