Liseli genç, kız meselesinden öldürülmüş

Liseli genç, kız meselesinden öldürülmüş

Esenyurt’ta liseli Gökhan Atay’ın (18) bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili iki arkadaşı gözaltına alındı.

Cinayetin, Atay ile arkadaşları arasında eski kız arkadaşa ait telefonun istenmesi sebebiyle işlendiği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Abdülkadir Ali Y. (19), tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Esenyurt'ta 9 Ocak akşamı gerçekleşen olayda, liseli Gökhan Atay bıçaklanarak öldürüldü. Konuyla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Atay ile arkadaşları Abdülkadir Ali Y. ve Soner E. (20) arasında, Soner E.’nin eski kız arkadaşına ait telefonun istenmesi sebebiyle tartışma yaşandığını belirledi. Polis, Abdülkadir Ali Y.’nin Atay’dan Soner E.’nin eski kız arkadaşının telefonunu istediğini, Atay’ın da bu durumu Soner’e anlatması sebebiyle arkadaşlar arasında tartışma ve kavga yaşandığını tespit etti.

Konuşmak için bir araya gelen arkadaşlardan Albürkadir Ali Y., tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 2 arkadaşını bıçakla yaraladı. Kalbinden bıçaklanan Atay, olay yerinde hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan Albürkadir Ali Y., tutuklanıp cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.