Lübnan ve Ürdünlü İzciler Başakşehir’de

Lübnan ve Ürdünlü İzciler Başakşehir’de

Türkiye İzcilik Federasyonu organizasyonu ile Türkiye’ye gelen Ürdün ve Lübnan’lı izciler Başakşehir Belediyesi’nin konuğu oldu.

Türkiye İzcilik Federasyonu’nun düzenlediği Uluslararası İzci kampı için Türkiye’de bulunan Lübnan ve Ürdün’lü izciler Başakşehir Belediyesi’nin Şamlar Tabiat Parkı’ndaki izci kampına misafir oldu. Badminton, okculuk , Flying Fox ve parkur eğitimleri gibi faaliyetlere katılan izciler gün boyunca Şamlar Ormanında tabiatın tadını çıkardı.

İstanbul’da bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Lübnan İzcilik Federasyonu Başkanı Wissam Hajjar; “Türkiye İzcilik Federasyonunun davetiyle buradayız. Beş yıldır İstanbul’a geliyoruz, Başakşehir’e ilk kez geldik. 52 kişilik izci grubumuzla iki gün Başakşehir’de kalacağız. Çok güzel bir tesis, tesis Türkiye İzcilik Federasyonu ile kardeş gibiyiz. Türk İzci liderlerine ve Başakşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Başakşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen izcilik kampında 11-15 yaş aralığındaki çocuklar, Şamlar Ormanı'nda hem profesyonel izcilerden izcilik eğitimi alıyor hem de doğayla daha yakından tanışma imkanı buluyorlar. Ayrıca kampta çocuklar, hayata, çevreye, zorlu yaşam koşullarına dair bilgileri pratik olarak uygulama imkanı da buluyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.