Maçka'da 18 milyon dolara penthouse satıldı

Maçka'da 18 milyon dolara penthouse satıldı

275 milyon dolar bütçeyle hayata geçen Maçka Residence projesinde, en pahalı penthouse daire 18 milyon dolardan alıcı buldu.

Astaş Holding tarafından Maçka'da hayata geçirilen Maçka Residence projesinde 18 milyon dolara satılan penthouse konuşuluyor.

İç tasarımı Armani/Casa tarafından yapılan Maçka Residence projesi 275 milyon dolara tamamlandı. 170 residence daireden oluşan Maçka Residence projesinde metrekare fiyatları ise 20 bin dolar civarında değişiyor.

275 milyon dolar bütçeli projede, en pahalı penthouse daire 18 milyon dolardan alıcı buldu.
Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, projenin 350 milyon dolarlık ciroyu yakaladığını ifade etti. 2006 yılında en yüksek teklifi vererek, projenin arsasını satın alan Astaş Holding, 7500 metrekarelik arsada 60 bin metrekarelik inşaat gerçekleştirdiklerini söyledi.

2 bin 500 metrekare SPA merkezi, 15 bin metrekare ticari alanın yer aldığı projede Adalar, Boğaz, Tarihi Yarımada manzaralı daireler alıcılarını bekliyor.

Vedat Aşçı, önümüzdeki dönemde Bodrum ve Kuruçeşme Arena projelerini tamamlayacaklarını ve 2013'te Beşiktaş'ta bir proje hayata geçireceklerini de sözlerine ekledi. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.