Mahalleli Şişli Belediyesi’ni bastı

Mahalleli Şişli Belediyesi’ni bastı

Şişli Gazetesi olarak uyarmıştık ve sonunda olan oldu. Halide Edip Adıvar Mahalle halkı Emir Sarıgül’ün çifte standardına dayanamadı ve Şişli Belediyesini bastı.

EMİR SARIGÜL AYIRIMCILIK YAPIYOR

Halide Edip Adıvar Spor Şişli’yi 3’ncü ligde temsil edecek olan tek takım olma yolunda ilerlerken Şişli Belediyesi’nin herhangi bir iddiası olmayan takımlara otobüs verirken Halide Edip Adıvar Spor’a otobüs verilmemesine dayanamadı ve 100 kişiden oluşan mahalle halkı Şişli Belediyesi’ne yürüdü.

ŞİŞLİ GAZETESİ OLARAK UYARMIŞTIK

Halide Edip Adıvar Mahalle sakinleri gazetemizi arayarak Emir Sarıgül’ün bu tutumunun doğru olmadığını ve Şişli Gazetesi aracılığı ile bu çifte standarda son verilmesini talep etmişti. Biz de Şişli Belediyesi’ni uyarmıştık. Ama değişen bir şey olmayınca mahalleli tepkilerini dile getirmek adına Şişli Belediyesi’ne yürümek zorunda kaldı.

ÇEVİK KUVVET GELDİ

Çevik Kuvvet’in de geldiği bu protesto, mahalle sakinlerinin duyarlı davranmasıyla büyümeden önlendi. Şişli Belediyesi de iki otobüs vermek zorunda kaldı.

HERŞEYE RAĞMEN HALİDE EDİP GALİP GELDİ

Şişli’yi 3’ncü ligde temsil edebilecek son derece önem taşıyan maçı Halide Edip Adıvar Spor tüm zorluklara rağmen 4-3 galip gelerek kazanmasını bildi.

BU HAFTA SONU KADERİ MAÇ YAPACAK

Bu hafta sonu son maçına çıkacak olan Halide Edip Adıvar Spor galip gelirse Şişli’yi 3’ncü ligde temsil eden tek takım olacak.

UÇURTMA ŞENLİĞİ ALTINDA BÜYÜK BÜTÇE AYRILIYOR

Şişli Belediyesi büyük bütçelerle 23 Nisan’da uçurtma şenliği adı altında harcamalar yapıp, Şişli’nin paraları pervasızca harcanırken, geleceğimizi emanet ettiğimiz mahallelerimizdeki gençliğe sahip çıkan amatör spor kulüplerine sahip çıkılmaması tepki topluyor.

EMİR SARIGÜL SARAYINDAN ÇIKAMAYACAK

Mahalle halkı gazetemizi arayarak tavırlarını net olarak koydular. Bu tutum devam ederse de tepkilerin daha da büyüyeceği ve Emir Sarıgül’ün kendisi için yaptırdığı saray odasından çıkamayacağı ve çok uzun sürmeden de Şişli’deki görevinden ayrılacağı birçok mahalleli tarafında şimdiden konuşulmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.