Maltepe, Satranç Şampiyonasına damgasını vurdu

Maltepe, Satranç Şampiyonasına damgasını vurdu

Maltepe Belediyesinin satranç kurslarında eğitim gören 11 öğrenci, ’İstanbul Yaş Grupları Satranç Şampiyonası’na damgasını vurdu

Maltepe Belediyesi Kütüphane, Kurslar ve Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği kurslarda yetiştirilen öğrenciler, ‘İstanbul Yaş Grupları Satranç Şampiyonası’na damgasını vurdu. Yüzlerce öğrenci arasında il çapında yapılan elemelerde başarılı olan öğrenciler, hafta sonu yapılan İstanbul şampiyonasına katılarak buradan 2 birincilik kupasıyla döndü.

Bahçelievler’de 29-30 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenen ve bin 451 sporcunun katıldığı “Yaş Grupları Final Maçları” sonucunda, 10 yaş genel kategorisinde Yağız Çınar Akın ve 9 yaş kızlar kategorisinde Melisa Çengel birinci oldu. Bunu yanı sıra, belediye öğrencilerinden Efe Deniz Can dördüncü, Azra Yılmaz beşinci, Onurcan Tiryaki ve Ege Çetintaş dokuzuncu, Elif Sıla Yavuz ise onuncu oldu. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, öğretmenleri Nahid Gahramanlı, Kamal Aghasiyev ve Anar Aliakbarov ile kupa sevincini doyasıya yaşayan öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.