Masa üzerinden çaldı!

Masa üzerinden çaldı!

İş yerine müşteri gibi girdi...

İstanbul'da müşteri gibi girdiği işyerlerinde masa üzerinde bırakılan kontak anahtarını alarak park halindeki otomobilleri çaldığı ileri sürülen Samet Ü. yakalandı.

Bayrampaşa'da bulunan bir mobilya dükkanına 7 Aralık 2012'de müşteri gibi giren bir kişi masa üzerinde bırakılan kontak anahtarını aldıktan sonra park halindeki otomobili çalarak kayıplara karıştı. Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nce hırsızlığın meydana geldiği mobilyacının güvenlik kamera kayıtları incelendi. Yapılan incelemede kontak anahtarının çalınma anının saniye saniye kameraya yansıdığı ortaya çıktı. Polis bu görüntüleri inceleyerek olayı gerçekleştiren kişilerin eski sabıkalı Samet Ü.(26) ile Nurettin G.(27) olduğunu tespit etti. Polis bu kişilerden önce Nurretin G.'yi yakaladı. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Güvenlik kamera görüntülerinde kontak anahtarı çaldığı görülen Samet Ü. ise dün Fatih'te düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulaması yapılan Samet Ü.'nün 3 ayrı mahkeme tarafından hakkında arama kararı bulunduğu ortaya çıktı. 31 defa polise geliş kaydı bulunan Samet Ü.'nün benzer suçlardan toplam 25 yıl ceza aldığı ve dosyalarının Yargıtay'da incelendiği öğrenildi.

Polisteki ifadesinde suçunu kabul ettiği öğrenilen Samet Ü., benzer şekilde aldığı kontak anahtarlarıyla 3 ayrı otomobil çaldığı belirlendi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Samet Ü. Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.